Maranga Keskustorin kesäkeitaalla 10.5.-13.8.2023

Marangan maut rantautuvat jo toista kesää Keskustorin kesäkeitaalle, joka on tyylikäs ja viihtyisä yhteisterassi Tampereen Teatterin ja Raatihuoneen välissä. Keäkeidas palvelee 10.5.-14.8. arkisin klo 11-19 (22) ja viikonloppuisin 11-19 (24). Kesäkeidas lomailee Juhannuksena 23.-25.6.

KESÄKEITAAN MENU

 

Parmesan chicken plate (G, L) 17,50 €

Parmesan paneroitua frittikanaa, parmesanmajoneesia, valkosipuli- yrttiperunoita, rucolasalaattia ja mango- avokadosalsaa.

Chicken gyros pita pocket (L) 18,50 €

Mausteista kanagyrosta ja mozzarellajuustoa pitaleipään leivottuna. Täytteenä raikasta salaattia, marinoitua kurkkua- ja punasipulia, tsatsikia ja piripirikastiketta. Tarjoillaan kreikkalaisten frittiperunoiden kanssa.

Vegan gyros pita pocket (V) 18,50 €

Mausteista vegaanigyrosta ja sheesea pitaleipään leivottuna. Täytteenä raikasta salaattia, marinoitua kurkkua- ja punasipulia, aiolia ja piripirikastiketta. Tarjoillaan kreikkalaisten frittiperunoiden kanssa.

Chicken pita FOR KIDS 9,00 €

Lasten annos saatavilla alle 12 vuotiaille. Kanaa ja mozzarellajuustoa pitaleipään leivottuna, salaattia ja majoneesia. Tarjoillaan friteerattujen perunoiden kanssa. 

Chicken bowl (L, PG) 17,50 €

Mausteista kanaa ja halloumijuustoa, raikasta salaattia, marinoitua kurkkua- ja punasipulia, avokado-mangosalsaa, granaattiomenaa, tsatsikia, hummusta ja tuoretta pitaleipää.

Tofu bowl (V, PG) 17,50 €

Marangan tahmeaa chilitofua ja vegaanista vetajuustoa, raikasta salaattia, marinoitua kurkkua- ja punasipulia, avokado-mangosalsaa, granaattiomenaa, hummusta, gremolatajogurttia ja tuoretta pitaleipää.

Greek lemon potatoes (G, PV) 7,90 €

Kreikkalaisittain maustettuja frittiperunoita ja fetadippiä.

Lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta tilauksen yhteydessä.

G = gluteeniton
PG = pyydettäessä gluteeniton
L = laktoositon
V = vegaaninen
PV = pyydettäessä vegaaninen

KESÄKEITAAN JUOMAT

 

Marangan suosittu Mojito Bar on täällä taas

Maranga on tunnettu Mojitoistaan, jotka saivat viime kesänä suuren suosion myös kesäkeitaalla. Mojito Bar palvelee jälleen samalla tutulla paikalla, uudistetulla Mojito-listalla! Kaikki mojitomme on saatavilla myös mocktaileina.

 

Viinit, oluet ja kesäiset alkoholittomat

Juomalistaltamme löytyy janonsammuttaja niin oluen kuin viininkin ystävälle. Olemme valinneet annosten oheen sopivia, kesäisiä juomia kattavasti ja myös alkoholittomissa juomissa on hyvä valikoima. 

 

Tervetuloa nautimaan kesästä!

 

Hämeenkatu 31,
33200 Tampere

puh. 050 362 3435

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:
info@maranga.fi

Aukioloajat:
Ma Kiinni
Ti klo 16-22
Ke klo 16-22
To klo 16-22
Pe klo 16-23
La klo 14-23
Su klo 14-20

(Keittiö sulkeutuu 30 min aikaisemmin)

 

 

Oiva -raportti

Copyright © 2019–2021 Maranga | Tietosuojaseloste | Web design: Mainostoimisto Haippi